Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gråter bara så väldigt mycket mer den dagen


Mors dag - en dag som alla andra

 

Mors dag

blev en dag full av

sjäkvömkan

och begråtelse

Av att egot krävde mer

än verkligheten mindes

 

När det till slut slutade skrika

öronbedövande i mina öron

mindes det till slut

den sanna verkligheten 

 

(av döda mödrar

bortglömda mammor

icke närvarande morsor

och hotfullt nära kärringjävlar)

 

ingen tårta

inga paket

inga kort

eller samtal

 

'Skiter väl i vilket'

väser trotset genom vidgade näsborrar

 

'Bryr dom sig så lite om mig?'

Gråter hjärtat så allt svämmar över

och ut på baksidan av handen 

 

Facebook bombarderas av kärleksfulla barn

som hyllar sina fantastiska mammor

 

(Min är död... sedan länge) 

 

och efter många långa timmar

även mina

 

Egot kryper ihop i fosterställning

och skäms...

lite iallafall

 

Hur orkar jag ens bry mig?




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-30 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i beröring..kram
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya