Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett annat land

Jag har mött så många under livet.
De kom från världens alla hörn.
Alla med sin historia, sina drömmar.
De fick mig att både skratta och gråta
och jag växte som människa.
Våra möten var ibland korta och flyktiga ,
ibland längre och intensiva.
Men minnena finns alltid kvar.
Ett vet jag alldeles säkert:
Utan migration stannar världen.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-31 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping