Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som en fågel…

Lyssnar på fågel kvitter
ligger ner
och känner mig rätt nöjd

jag som precis haft tårar som rinner
en brinnande känsla av att inte vara nöjd

en hopplöshet
som plötsligt stärkts av magi
kan våren och fåglarna
göra mig fri…




Fri vers av Ting69
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-31 11:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text :) kram
2017-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
låt frihetens sköna aura spridas i kropp som själ - härligt
2017-06-03

    ej medlem längre
Vackra poetiska ord som slingrar sig mjukt in i alla sinnen att läsa.
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ting69