Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


LEDSEN

det händer att jag blir ledsen ibland

trots att jag försöker slå ifrån mig

så känner jag att tårarna är på väg

jag håller dom inne

vill inte visa att jag blir ledsen

när det viskas bakom min rygg

eller någon går undan

vinkar någon till sig

varför inte berätta öppet

vad dom ska göra

det skulle kännas bättre

än att gå bakom min rygg

jag vet att jag är udda

passar inte in överallt

det jag vill och begär

är ärlighet

 

anits 31 maj 2017

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-31 15:32



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken bra dikt om att "ta vara på sina vänner" , inte prata "goja" , bättre att vara ärlig mot varann.
En värmande Kram från mig.
2017-06-05

  Ann V Åhsberg VIP
Stor igenkänningsfaktor här!
2017-06-03

  Lars Hedlin
berör..kramar om dig...
2017-06-03

    ej medlem längre
Känner igen - men alla är vi lika värdefulla..kram
2017-06-01

    ej medlem längre
Var stolt över den du är , bara tråkigt vara som alla andra som ofta känns som en skock får... Ingen skillnad på dem...
2017-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det är fegt att gå bakom ryggen på någon, men sådana människor finns överallt...med en ärlig öppenhet kommer man längst...kram på dig min vän...
2017-05-31

  ULJO
Livet är orättvist många gånger. Känner igen detta
2017-05-31

  Niliboy
Jadu, va mycket man avstår ifrån, bara för att man Inte platsar!
2017-05-31

  Bibbi VIP
Känner igen detta.
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP