Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metriken kanske inte är helt klockren, men så är jag heller ingen Shakespeare.


Romeo's rhyme

Our love is strictly forbidden,
but yet so deep and true.
The feelings must be hidden
from others than me and you.

In Verona's darkest streets at night
my lost soul walks around.
I am looking for a guiding light
to the love that I have found.

They are trying to stop us, my lover,
their lies try to mislead your heart.
Stand behind me, my dear, I will cover.
I will not let them tear us apart.

In my hands I am holding a letter
telling me it's all over for you.
Now I know things will never get better
so I guess there's one deed left to do.

Our love that is true and eternal
is a love that I'll never forget.
You appear just to sleep like an angel.
I will join now, my dear Juliet.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-31 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå