Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insp av klang


jennie



när jag och mitt hjärta
har oss
i varandras armar
känner jag ibland
att vi har för lite tid
till det här



du vet ju hur det är
man älskar
skapar fallhöjder
så det gör ont
för oss båda
när man väl faller


alla bara tittar
och tänker
att osjälvständigheten
måste vara förgörande
men ingen av dem
har levt halva livet
med någon annan


så när jag och mitt hjärta
har oss
i varandras armar
andas som det vore
världens sista stund
så kanske det är
just det


alla bara pratar
och undrar tvärsäkert
hur tvåsamheten
måste förstöra oss
men ingen vet
hur tio år tillsammans
känns



när ni går
har vi redan gått
när ni gråter
har vi redan gråtit färdigt
och när ni tittar bakåt
har vi två
snart inga minnen
av tiden
innan varandra


och man väljer
varje morgon
varje sen natt
på väg hem i fyllan

man tvivlar
varje kväll
varje dag
när livet är
precis som det var
igår


men när jag och mitt hjärta
har oss
i varandras armar
så är tiden
äntligen
död




Fri vers av Patrik Englund VIP
Läst 1020 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-20 00:40



Bookmark and Share


  Engel
Du lyckas sätta fingret på min längtan. Så som jag inte tänkt på den själv. Då måste det vara stor poesi.
2018-04-14

  Engel
Det glädjer mig att ni haft ihjäl min gamle ärkefiende!
2018-04-14

  mainstream
wow <3
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP