Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

När jag är med dig lyser solen över staden.
Från ditt fönster såg man allt, Ullevi, Älvsborgsbron,
ja från minsta butik till den högsta kranen.

Ta vagnen ner och promenera, skratta hela dagen,
när jag är med dig lyser solen över staden.

Du har alltid varit en styrka för mig,
en ängel, titan, en kapten att se upp till.
Och i stunder när jag funderar finns du där om jag vill.

Fåglarna sjunger och vågarna brusar hela dagen,
när jag är med dig, då lyser solen över staden.
I motvind kan jag tänka på dig, min Skorpan, min Milou
du ger mig alltid en anledning att tro.

Du kan vara anledningen att jag går upp när molnen ligger tunga,
för på väg till dig har jag en anledning att sjunga.
När hösten kommer börjar natten tidigt och dagen är kort,
du och jag är goda vänner, vi är av samma sort.

Du sprider glädje omkring dig, du ger det gröna till bladen.
När jag är med dig lyser solen över staden.

När jag är med dig lyser solen över staden.




Fri vers av Snabbatankar
Läst 875 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-31 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snabbatankar