Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Jag har en längtan efter dig.

Timmar utav kyssar under ditt täcke som luktar nytvättat. Jag vill känna en sjukdomskänsla som aldrig riktigt går över. Känna mig yr. Äta alla måltider i sängen för att vi inte kan vara ifrån varandra länge än några centimeter. Känna hur en annan människa kan få mig upprymd och hopplöst fnittrig.

Jag kollar mobilen varannan sekund, hoppas att du ska skriva.

Men det är aldrig du.




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-31 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt förälskad text, särskilt "jag kollar mobilen varannan sekund, hoppas att du ska skriva".
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Elsindar