Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let go

Slunga dig ut
på öppna landskap
och låt mig följa med
på färden
mitt hjärtas rytmiska
Dunk
Vill ut
och se Världen
 
Solen skjuter ut sitt starka
ljus som
strålkastare på växande
åkrar
 
Cyklandes på landsväg med
insekter i ögon
och
insikter i själen
ska vi susa fram
och släppa taget
om en annan verklighet




Fri vers av Melomel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-01 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel