Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knaster kristall

Vita knaster kristaller.
Eld, guldklot sol.
Naturens egna kungar bjuder upp till dans,
I gröna skrudar, svänger kjolarna.
I takt till vindens andetag, dimman dröjer sig kvar.
Svarta hårda väggar med grön mjuk mossa. Trygga jordens ryggar att lita på.
Flyger, faller tröstas.Dov puls i hjärtat. Frusen mark biter fötternas framfart. Sakta in, stanna upp.
Tid för eftertanke en skumraskmorgon. Knakande knaster kristall.




Fri vers av Melomel
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel