Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grab them

Vi springer, vi flyr
I motsatt håll
Från vanmakten med minsta koll
Han äter, biter river av vår kropp
Och krossar kvinnans sista hopp

Grab them by the pussy

Upphängda på led
För välbehagets sed
Objektifierande blickar
Munnar som slickar

Går ur min kropp och lämnar jordens rand
Bakom mig står en värld i brand




Bunden vers (Rim) av Melomel
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel