Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentine's day

Alla hjärtans dag är den dagen dom flesta kallar för kärlekens dag, men för vissa ensamma själar är denna dag bara till en stor sorg. Idag visar människor lite mer kärlek till varandra, för ingen vill leva ensam.

Vakna upp med tända ljus,rosen bad. Kärlek är allting vi behöver, det lilla som behövs för att få le en extra gång. Kärlekens dag, se nu till att era änglar får dansa och studsa som aldrig förr.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-06-01 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz