Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar stunder av ömhet

För ord som tar mig närmre
Driver bort allt det sämre
Du fångar mina ögon och håller dem fast
Tar ett djupt andetag, i din famn finner jag rast
Magisk lustan fullsprakad av krut
Som aldrig vill se sitt slut
Timmarna omslingrandes blir till gryning
Dags att ta farväl..in med hjärtat i frysen och ställ det på kylning..
till nästa gång
Då jag hamnar i dina famnars fång




Bunden vers (Rim) av Melomel
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fina rim
och rubriken till
varm kram
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel