Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baddräkt och provrör

För att på regionens klädkonto dra ner

Har labbet en ny klädkod som du ser

Ty har man som jobb att vara vampyr 

Får man tåla att klädseln blir obskyr 

Blodfläckar det passar ju inte på människor bra

Då blir det lättare att en baddräkt ha

Det är bara att härda ut

Ty baddräkten blir på till dagens slut 

Och provrören de måste du fortsätta fylla

Även om din klädsel patienterna förbrylla

Tänk på att det är en god gärning som du gör

När du dag efter dag står och fyller rör

För att bidra till sparkrav och bättre ekonomi

Är en heder värd att blodigt bada i

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2017-06-01 11:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra framfört :)
2017-06-03

  ULJO
Kul text med allvarlig touch
2017-06-01

  Millner VIP
Pet-Fia gillar detta och vill in och peta för att få till rytmen bättre. Jag är inte bara CP-skadad, jag är rytmskadad också :)
2017-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP