Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill


Vi ligger tätt intill
då solen sakta går ner
en bris dansar i träden
och fortfarande sjunger fåglarna

Varsamt kysser vi varandra
så mjukt du rör dig, omfamnar mig
din hud är varm, dina händer i mina
en sista solstråle träffar oss

Jag ser in i dina ögon
lyssnar till dina ord
utan att du säger något

Du doftar så gott
tilliten är total
koltrasten har tystnat

Då fylls mina tankar
av de ljusa från dig
medan nattens stillhet
sakta sjunker in

Vi somnar av trötthet
timmar flyter med drömmar
allt är stilla och tyst
men snart kan vi åter höra
koltrastens sång
och en ny dag
har sakta börjat




Fri vers av Nils-Robert
Läst 390 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-06-01 15:18



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så äkta i sann kärlek. Mycket fint.
2017-08-10

  Chinor VIP
Väldigt vackert!
2017-07-05

  Peter Olausson VIP
Mjukt och vackert!
2017-06-26

  Karina"Kia"
Mjukvackert skrivet med en kärleksfull penna som drar dessa rader mjukt över papper som silke..så lent skrivet och omsorgsfullt att somna tillsammans och vakna lika vackert en skön morgon stilla stund och lyssna på skönförsommar sång
Stor stående applåd!

För mig låter det som kärleksklockor i musik!

Njutvacker läsning och denna tar jag med mig hem!
Tack och applåd igen<3
2017-06-03

  Petter Wingren
Romantik på hög nivå
2017-06-02

  Luciana Pascual
Åh!! så så fint du beskriver samspelet med henne och naturen..."en bris dansar i trädet..." ..
2017-06-02

  ULJO
Riktigt bra
2017-06-01

  Alysse VIP
Mjukt, varmt
och oändligt kärleksfullt
skrivet!
2017-06-01

  Rise Little One
Mjuka och fina tankar från ett manligt perspektiv!
2017-06-01

    ej medlem längre
Vackert och ömt!
2017-06-01

  Mymlan58 VIP
Yes!
Kärleksfullt o fint!

2017-06-01

  Bibbi VIP
Sköna ord.
2017-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text, som en strålande stjärna på kärlekens himmel!
2017-06-01

    ej medlem längre
Underbaraste rader !
2017-06-01

    ej medlem längre
Känner dina mjuka ord lägga sig som bomull runt själ och hjärta- underbar poesi!
2017-06-01

    ej medlem längre
Ljuvlig poesi.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert