Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår efter en stenkvinna i diktsamlingen Soldansare


Återvändandet

Solen
Havet
Stranden
Avtryck av
Stenkvinna
i sanden

Lågande flammor
I stenkvinnehår
När hon springer i
Eldshjulets spår
Eldshjulet över
Himlen far
Lämnar ett avtryck
I sanden kvar




Fri vers (Fri form) av Soldansare
Läst 389 gånger
Publicerad 2017-06-01 18:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En kvinna som reagerar, greppar tag i saker ting och ser till att saker blir gjorda (lämnar avtryck). Men som ändå är en livsnjutare.
Okej, det var ett högst personligt försök till analys, men ändå.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare