Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en kväll utan skymning


det är en kväll utan skymning
och livet ter sig närmre
jag vill hålla det i mina händer
behålla det för alltid
hur är man
när man inte finns
det har jag frågat mig så många gånger

evigheten gör ont ibland
när man vet att man inte är skapad för den




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-06-01 19:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag tror man är då oxå

2017-09-05

  Änglaögon
Som alltid finns det ett stilla vemod i dina rader som tilltalar mig, fint!
2017-06-02

  Nils-Robert
Fn metafor om livets gång
2017-06-02

  in effigie VIP
vacker vandring inåt mot inom utanför...
2017-06-02

  Maria Sundelin VIP
En Igenkännande känsla för mig

2017-06-01

  J P VIP
Grymt bra skrivet!
2017-06-01

  Poeten Salvador VIP
Jag är tacksam för din rytmkänsla, den gör så att texten verkligen känns som dikt
2017-06-01

  Silverstripe
Det finns så många världar
kanske ser vi bara en
kallar den för hem
i brist på bättre
men anar
skriver
hoppas
2017-06-01

  McLashlan
En högintressant skrivelse som jag gillar trots att den är för mig svårtolkad. Jag får återkomma framöver lite piggare efter ytterligare några läsningar för att reflektera kring ditt poetiska flöde. " evigjeten gör ont ibland när man vet att man inte är skapad för den " känns som en långdragen suck - en känsla av att inse att man är mindre än det stora hela och om det förgängliga. En deppig känsla smyger sig på men som sagt jag gillar dina ord. Men som sagt jag får återkomma när hjärnan fått kaffe sömn etc..
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP