Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

Jag är inte rädd för att du ska ljuga för mig. Eller för att du ska vara otrogen. Jag är rädd för att du en dag ska vakna upp bredvid mig och se alla mina brister. Min sneda mun och min krokiga näsa. Jag är rädd för att du långsamt ska se alla mina brister. Att du istället ser mig som jag ser på mig själv. Att du istället en dag ska vakna och inse att du inte längre älskar mina brister, de som du en gång föll för. Och att du inte längre älskar mig.




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsindar