Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig inte söt

Vem är du att kalla mig söt?

En som petar näsa
är det sött?

Retar sig på andras framgång
är man söt då?

Går i samma kläder hela veckan
oj... jag tror du ha misstagit dig...

glömmer att tvätta händerna
japp...du tog nog miste

går hellre i skogen än på stan
hm...möjligen ett sött troll?

Och ändå tänker jag att det måste finnas
någon söt som är likadan

puss till dig





Fri vers (Fri form) av Den lilla tänkande
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-01 22:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Söt Sötare Sötast är jag sötast? Vi är ju alla sötnosar sötare än söta !
-
Ett sätt säga att jag Gillar texten !!!
2017-06-13

  Fulbergarn
Det sägs att synden ligger i betraktarens öga, verkar stämma på det söta oxå,
2017-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en söting!
2017-06-02

  Petter Wingren
En väldigt söt dikt...
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande