Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du älska idag

Livet spelar ett spratt i natt
Kärleken törsta efter liv

Kropp söker kropp
Ångest sköljs bort
Kärlek sköljs över min kropp

Att få älska är allt
Låt min sedan dö
Sortera sen min aska bland brännbart




Fri vers (Fri form) av jordarp@hotmail.com
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 22:11



Bookmark and Share


    jordarp@hotmail.com
Tack
Kärlek, eller vad et nu är
du får mig leva en tid till
2017-06-01

    ej medlem längre
tankar är som fåglar
blås dem bort
långt över bergens kam
blås sakta blås hårt
livet är ibland så svårt
tänk ljust
så läker alla sår
och ångesten den förgår!

Kärleksfulla kramar >3
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com