Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota

Livet sveper fram
Att bara vara här
Bokskogens gröna sal
Sommarvarma stigar
Längtan, blåa skyar sveper fram
Tall kådans doft sveper över värmande sommar stigar
Dallrande sommarvärme sveper över livet




Fri vers (Fri form) av jordarp@hotmail.com
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart skrivet, lugnt och ljuvligt harmoniskt
varm kram
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com