Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke


Fredstanke

Det finns inget vi och de

Det finns bara vi




Övriga genrer (Aforism) av Mona M
Läst 279 gånger
Publicerad 2017-06-02 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa positionerar sig avsiktligt som anti-mänskligheten, t ex Hitler och ISIS.
Då måste det bli vi och de.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M