Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnedringsförmedlingen

Förnedringen
Den så kallade arbetsförmedlingen
Benen krasade när de sjasade
Bort med katta
Antar att de ville höra mig tacka
Tack för året
men det gav mig bara såret
I magen ryms klumpen
Som tog mig hit av slumpen
Har jag förtjänat det här
Jag såg mig aldrig där
Var jag en av dem
De utvalda fem
Som klarar mig i slutet
Formad av Adhd-krutet
Tvekar
Bleknar
Blev inte som jag trott
I den framtida fantasin jag grott
Men viljan finns kvar
Måste bara finna mina inre svar
Vilken väg jag ska ta
För att hitta vem jag ska va
Så kära förmedling
Ge mig tid för denna segling
Så kommer jag tillbaka tryggare
Snyggare
Ge mig denna chans
Så kommer jag med Vasaloppets krans




Bunden vers (Rim) av Melomel
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-02 21:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det verkligen AF:s fel?
Eller kan det vara så att problemet sitter i själva det ekonomiska systemet?
Varför har vi ett system där man kalkylerar med en viss procents arbetslöshet?
2017-06-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnor som du

bör få en trygg ekonomisk bra bas - utan krav - så att ni kan göra vad ni vill, i den takt ni vill, hur ni vill.
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel