Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att titta bort - Haiku

Jag lät det bero
Den gren som plötsligt brister
Ovärderlig frukt




Bunden vers (Haiku) av Lizzarde
Läst 309 gånger
Publicerad 2017-06-02 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde