Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge sen jag skrev

Det var så länge sen jag skrev
men ändå är jag tom på ord
Jag har bränt så många brev
och mycket mer därtill.
Nu går jag på en främmad jord
och hör ej längre till.

Det var så länge sen jag skrev
och ingen hör min trötta röst.
Det är väl mörkret jag blev
som tynger mig så.
Jag vet, det finns ingen tröst
för en som är tyngd i det grå.

Det var så länge sen jag skrev
och jag är så trött så trött och matt.
Jag har slängt så många brev
och väntat på nåt nytt.
Men snart är det åter natt
och det är jag som har flytt.






Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 545 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-02 22:02



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fortsätt att skriva! Du har ett inspirerande flöde i din dikt; skulle även fungera fint till en melodi med gitarrkomp.




2017-06-03

  ULJO
Det är så längesen du skrev. Men nu är du här och hoppas du inte vänder om och flyr.
2017-06-02

  walborg
Ojså roligt att få ett livstecken ifrån Dig - och på rimmad vers igen!
2017-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Som bunden är en fri,
som fri är en bunden.
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L