Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se


Mörkgröna tofsar av tall

 

 

 

Mitt i natten
 står träden
 bruna och bara
 
Sträcker sig upp
mot himmlen
mot allt det stjärnklara
 
Luften hög
och gnistrande kall
 
somnar jag snart
under mörkgröna tofsar
av tall
 



Fri vers av PkA
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-02 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA