Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små steg

Det gick ju naturligtvis inte att märka
Men steg för steg så förminskades världen
Tänkte själv att det var fokuset som ökade
Men nä, eller jo, på ett fatalt sätt i så fall

Allt det andra försvann
Tillfälligt
Tänkte jag
Men steg för steg
Försvann allt annat

Öppnade ögonen försiktigt
Ville inte se alla steg, eller felsteg
Men såg inga
Bara att jag stått stilla
I världen

Började förflytta mina fötter långsamt
Åt ena hållet och det andra
Det gick ju
Forsatte så
Med små steg




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2017-06-03 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP