Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst, visste jag

Visst, visste jag det
Men först vid slutet konstaterade jag
Och det var alltid för sent
Allt skulle stoppat vid att jag visste

Men så är det oftast nästan alltid
Den spröda kunskapen faller till föga
Raseras
För det andra
Som driver på
Som styr
Oavsett

Men visst, visste jag




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP