Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en fin vän när hon fyllde år.


Stora kramar, värme och kärlek

 

Med många stora kramar, värme och kärlek

Av glädje hopp och stor vänskap jag till dig

Riktar alla mina önskningar och böner

Idag på din dag min fina fina vän för

Alltid när jag tänker på dig blir jag glad så

Nu när jag får chansen jag vill för dig berätta att

Någon finare och mer omtänksam vän finns inte att finna

Ens om jag letar i hela livet

 

En solig dag jag hoppas att du får med

Riktigt många överraskningar från håll du

Inte visste om och hade jag bara

Kunnat skulle jag vara där hos dig idag

Så än en gång stort grattis på din dag jag

Sänder nu med denna text för du är bäst

Och du ska veta att jag är tacksam över att få ha

Någon som dig i mitt liv älskade fina vän

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-05 22:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin..
2017-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar en fantastisk vänskap!
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP