Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat foto av google


Ajajajaj, ,

Snälla herr´n ovan där ,
varför får jag alltid denna värk.

Jag har slutat med både sött plus andra laster,
kan jag inte få njuta som få.

Huvudet dunkar och dunkar ,
piller med en hög dos av lindring.

Svart kaffe gör susen ,
fyller på en kopp till och somnar av ork.

Kom nu och gör mig glad och hel igen,
så jag kan mysa med far min.

Släpp taget om problem och ordning ,
ge dig hän med tankens kraft.

Nu vill jag leva igen!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-03 10:09



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Igenkännande ordat. Den positiva tankens kraft kan göra stora underverk, i alla fall lindra till viss del...
2017-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Bra bild du hittade till texten...hoppas det känns bättre nu...
2017-06-03

    ej medlem längre
Starkt och berörande skrivet!
2017-06-03

  ULJO
Otroligt bra
2017-06-03

    ej medlem längre
Bra detta. Gilla denna. Bokmärks
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP