Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

Du sa att du gör allt för mig men allt du gör är mig besviken




Fri vers av artaug
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-03 10:13



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Låter som att personen i fråga ska vara försiktig med orden och löften, och istället låta handlingen tala för sig. Upp till bevis.
2017-06-03

    ej medlem längre
Den här är bra. Kort, stark. Men känner att du borde forma om slutet.
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug