Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Majken filosoferar


Universum

Folk säger att det finns ett universum men borde det inte vara så att universum finns inuti något?

Borde det inte vara så att universum inte är oändligt?

Eller så kanske det är så att det inte finns ett universum, kanske så finns inte vi och det runt omkring oss, kanske så drömmer vi?

Men kan man drömma även om man inte finns?




Fri vers (Prosapoesi) av Joni Stam
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-03 10:54



Bookmark and Share


  Ric
Läs boken Vårt matematiska universum av Mats Tegmark. Eller kolla in en fet dokumentär kring frågan om universum är en simulation. Jag får svindel ibland.
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam