Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Aspenström vet 11



Prydnad

Trädets
prasslande krona
binder rep om ljuset,
dess nariga stam
hem
för en skalbagge
svart
som ett människohjärta,
och dess kraftiga rötter
håller samman
berggrunden.
Om det
handlar alla sånger.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-10 06:38



Bookmark and Share


    Mim
Mäktigt!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP