Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som är svenskt är under angrepp

Det blir bara värre och värre
mitt fosterland är verkligen
på väg att förintas och skadorna
är enormt stora och extremt
kostsamt för skattebetalarna!
nationalsången är under attack
allt som är svenskt är under angrepp
vansinnet verkar aldrig ta slut!
politikernas trutar mal på
inget innehåll i deras budskap
bara en massa tomma löften!
vinklar och låtsas att landet
inte har så mycket problem
någonting är fel i deras hjärnor!
landet brinner och våldet har eskalerat
extremt mycket sextrakasserier
och våldtäkter på löpande band
oskyldiga ung som gammal
blir påhoppade och utsatt
för rån misshandel hot!
nu får det vara nog
Sverige går bara åt ett håll
ner i avgrundens vida
groteska gap!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-03 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och VAD är det som dragit förbannelse över Sverige?
Det är andrahandsverkningarna av feminismen.
En av dessa är abort.
2017-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Synd bara att folk inte ser likheten mellan yoga, mindfulness, new age och Satan.

2017-06-04

    jaybird
De totalitära ideologierna härjar fritt och i symbios i vårt land. Med våra pengar och våra barns framtid. PK-media blundar i samförstånd.
Bra skrivet.
2017-06-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Synd bara att så många låter sig luras och ta fel på salt och socker,men ytliga människor utan vidare fördjupade tankecerebrationer är vana vid detta mönster utan att själva märka skillnaden på salt och socker för de har ingen smak och känsel alls.
2017-06-03

  Larz Gustafsson VIP
En dessvärre korrekt analys.
I dag behövs de nationalistiska värderingarna hävdas - utan att blanda in SD eller något annat parti.
Men framför allt behöver evangelium predikas.
Det är saltet i förruttnelsen.

2017-06-03

    Carl.m - Resigenten
Sorglig och direkt text. Inga vidare analyser krävs. Har önskat jag kunnat skriva mer direkt - och skadorna är stora - till skattebetalarna - känns trögt.

Öppningen känns lite klyschig - för vanlig för att kanske bli biten.

Innehållet är högaktuellt.
2017-06-03

    Orkiden
Så sant! Mare
Bokmärken!

2017-06-03

    ej medlem längre
Bravo Bokmärker!
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP