Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i tiden var man tonåring. Nostalgi.


Nattens kungar

 

 

det är sent en fredags kväll
vinglar fram på min gamla cykel
på pakethållaren sitter min bästa vän
det är sommar, vi är fulla som ägg
och skratten ekar ut i evigheten
det är vi som är nattens kungar

möter upp gänget
vi trampar fram
vi flyger mellan fester
natten är ung men vi är yngre
socialiserar med främlingar
det är fotboll på TV
blir det ligg ikväll
finner någon kärleken
eller blir det att krama kudden

only time will tell

fuldansar bort natten
livet är en karusell
någon stänger av musiken
skriker spring
här kommer polisen

ragglar ut till cykeln
trampar som aldrig förr
in i skogen
följ stigen i totalt mörker
skrattar när vi faller
upp igen
och flyg fram

the untouchables

vi super tills vi stupar
vi skrattar tills vi storknar
vi är bara ett gäng kompisar
som har jävligt kul
och tror att vi är nattens kungar

men vi är bara ett gäng odrägliga tonåringar
som lever i nuet
ovetandes om det vuxna livet
om mörkret
som väntar runt hörnet

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-03 20:15



Bookmark and Share


    Carl.m - Resigenten
Gillar - Natten är ung men vi är yngre.
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP