Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resigenten - Den som tror att han har resignerat.


Resigenten - Hvad fals.

Resigenten


Jag splintade blicken i kullersten. Tog kanan och åkte iväg. Det var den abstrakta världen som krökte sig. Den abstrakta tillvaron som infogade ett dokument. Jag hade velat så mycket, satta sjalen på skallen. Menaenade att jag var ren. Varför resignerar du. Som om jag haft något val. Kärlek i drivor som eld och is eller vin i såren. Trumslagarpojken och nattens svarta lanternor. Rosentokigt med strängaspel. Hon vände sig om. Plötsligt för någon sekund trodde jag att hon skulle slå mig. Men hon gjorde det inte. Är det därför du kallar dig för resigenten, sa hon.




Fri vers av Carl.m - Resigenten
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl.m - Resigenten