Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en något kortare dikt om sakers tillstånd den senaste tiden

kuken




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-03 22:50



Bookmark and Share


  vad gör jag nu
Har redan applåderat den här förut men alltså, såå accurate.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

kravaller