Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min drog

Jag ser mig i spegeln det finns ingen där
Bilden är borta i en annan värld
En värld där känslor inte finns och kärlek inte är
Det vi byggt upp som ett tag var bra, raserade mitt liv
Och nu står jag här i en tom värld och känner mig naiv
För du tog mitt allt och mitt self asteam

Du är som en drog, ett farligt val
Du bara kom och du stannade kvar
Nu har jag inget för du tog mitt allt
Demoner stora i ingenmansland

Mot mina rädslor på en annan väg ska jag vandra utan dig
Det är en okänd väg och jag känner mig stark
Men jag har gjort det förut och alltid vänt om
Jag ska kämpa mot dig både dag och natt
Solen värmer utanpå men inom mig är det is
Att stanna hos dig kommer bli slutet för mig

Du är som en drog, ett farligt val
Du bara kom och du stannade kvar
Nu har jag inget du tog mitt allt
Drömmar är stora i ingenmansland


Du var min hobby som jag inte valt
Du bara kom och du stannade kvar
Nu är du borta och jag är hel
Det här är början på resten av mitt liv






Fri vers av AnnaMatilda
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-03 22:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Läser, begrundar, beundrar din klarsyn.
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMatilda
AnnaMatilda