Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befinner mig just nu i en väldigt mörk bubbla. Jag brukar hitta hit ibland. Brukar leda till att jag blir rätt dramatisk i mitt skrivande.


Fråga Svar Sanning

Frågan:
Oj, du ser sliten ut?!
Är du inte lite smalare än du var förut?

Svaret:
Nej det är ingen fara
Jag är lite trött och sliten bara

Sanningen:
Nej, jag mår inge bra men låt mig va
Vissa dager kliver jag upp av ren slentrian
Stress och ångest förtär mig, men det är lugnt, jag börjar bli van
Eller vad fan vill du att jag ska svara?
Att varje rep eller sladd är en potentiell snara?
Men.... det är ingen fara.
Jag är lite trött och sliten bara.




Fri vers av Robin Z
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-03 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Z
Robin Z