Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedarrar

 

 

Sent omsider läggs iverns blad under kudde 

 

han är inte här. Känner oss inte. 

 

I den stillhet som är nåden vilar möjligtvis en insikt.

framöver. 

Orden sviktar fram 

och åter hälsenan drar vinden flämtar 

 

sedan bläck i strimlor sedan djupa 

pölar sedan täckt av bläck 

 

mitt öga fram och åter. 

 

Vinden kommer vinden mojnar 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-03 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP