Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bumpers

Jag älskar doften av
dammig rangerbangård
tunga trettiotonståg
ställer sig strömslöst
och kopplar ihop sig
skenor skarvar
rälsen blänker
tyngden kränger
höggravida flodhästpar
följer varandra
och gungar i sidled
med gigantiska höfter






Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-04 00:13



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Härlig bild du skapar. Jag känner mig närvarande i dammet, doften och skramlet.
2017-06-04

  Mats Edin VIP
Skön rytm!
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP