Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Vi såg på varandra
Jag såg en saknad i dig
Liksom du såg i mig
Så mycket kärlek att ge
Vi behövde varann
Jag tog din hand
Så hjälptes vi åt
Vi byggde en bro
Av tillit och tro
Den tog oss över is
Mot ljus och värme
Vi besegrade allt
Våra frågor fick svar
Isen den brast
Av värmen vi kände
Du och jag för evigt
Funnit det vi sökt
En framtid tillsammans
Ett frö som fick liv
Av kärlek det växer
Det är Livets träd
Rosa grenar som slingrar
Mot himlen den blå
Nu är vi för alltid vi två




Fri vers av AnnaMatilda
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMatilda
AnnaMatilda