Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pågående förgiftning


Var göra av cigarettfimpar?

Cigarettfilter är gjorda av plast
och innehåller giftiga ämnen
som nickel och kadmium.

I Sverige kastas varje dag
2,7 miljoner fimpar på marken...

(Källa: Naturskyddsföreningen)




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-04 12:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Manar till eftertanke!
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen