Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tårarna torkat kommer verkligheten tillbaka


Det är vackert med visioner, särskilt när de är storslagna och omfamnar hela planeten. Jag blir gråtmild då, minns barnkalas, hur höjdpunkten var när det regnade ballonger från himlen.

När tårarna torkat kommer verkligheten tillbaka. Det är skoningslöst när varje ballong spricker som kondomen i värsta tänkbara mardrömsscenario och livet är bortom kontroll.

Du säger att rymden är av kärlek. Ja, det finns så mycket kärlek att det kommer vara varmt även om solen slocknar. Senare har grannen kalas och du blir tokig när du märker att dina katter är vettskrämda.

Vi har precis legat med varandra. Jag ser blinkande stjärnor och börjar faktiskt tro på mänsklighetens ljus, men då du berättar att kondomen var en begagnad ballong startar jag världskrig.

_________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-04 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fast internetforum är mest ett ställe där man lär sig prata (förbi varandra )och tappar närvaro. Ni bara missförstår mig hela tiden. Det är ju inte ert fel hur nätet fungerar. Poeter.se må vara en lunga, men i svårutvecklad tappning.
2017-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite galghumor och gråtmildhet, sammanslagen i en prosa, man kan avundas dig:)
2017-06-05

    ej medlem längre
Det är när hjärtat( på riktigt )tror att omgivningen för evigt vänt mig ryggen som som jag på riktigt behöver ha en hjärna kvar att arbeta mig till överlevnad. Apropå rymden osv.
2017-06-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om inte humorn fanns,hur skulle vi då stå ut ?
2017-06-04

    Lena Söderkvist VIP
Uppriktigt? Roligt i alla fall.
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP