Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig

Ditt ord
Ditt sinne
Ditt mod
Ditt minne

Ditt mjuka
Din lek
Din hårdhet
Ditt smek

Allt du vill
Allt du kan
Allt därtill
Allt min man

Alla dina under
Allt du är
Alla dina stunder
Allt så kär

Ge mig dig
Igen och igen
Allt för dig
Igen och igen




Fri vers av Elisabeth H
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-06-04 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lekfullt, innerligt och vackert!
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H