Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/emmamfl/ta-med-mig-ut


Ta med mig ut

jag orkar inte med ögon
jag orkar inte med röster
men jag orkar beröring
ta min hand är du snäll

jag orkar inte förklara
jag orkar inte hitta ord
men jag orkar beröring
ta min hand är du snäll

och för mig ut
ut ur huset
ut på gatan
ut i regnet

jag orkar inte med lysrör
jag orkar inte sorl
men jag orkar ett regn nu
snälla ta med mig ut

för mig ut
ut ur huset
ut på gatan
ut i regnet

sätt mig på en spårvagn
ut till havet
ut i vinden
ut i regnet

jag orkar inte förklara
jag orkar inte hitta ord
men jag orkar ett regn nu
ta min hand är du snäll

och för mig ut
ut ur huset
ut på gatan
ut i regnet

sätt mig på en spårvagn
ut till havet
ut i vinden
ut i regnet




Fri vers av symaskinstankar
Läst 683 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-04 18:43



Bookmark and Share


    lofn
jag tror det är upprepningarna, men jag får lust att sjunga den.

favoritraderna:
"jag orkar inte med lysrör
jag orkar inte med sorl
men jag orkar ett regn nu"
2017-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Det känns som att jag förstår vad du menar.
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar