Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dör i intet

Rör lite på munnen
Gör ett försök på leende
Sträcker ut en hand för tröstan
Släcker det hopp som fanns
Du faller ifrån mig
Nu känner mig naken
Sökandes ömhet
Försökandes ta mitt allt
Kroppen känner sig ful
Knoppen i totalt mörker
Ensamhet i två
Falskhet förvillar
Rädd för vad som är
Sedd för vad som inte
Rör vid sanning
Dör i intet




Fri vers av Melomel
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-04 21:54



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
vackert
2017-06-08

    ej medlem längre
inte dör vi av orden lilla fågel
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel