Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen i min hand

Stillheten sitter bredvid
Skänker en tystnad

I mina händer vilar en längtan
Längtan tagen ur ett hjärta

Kupar handen mot skyn
låter månen vilsamt glittra in i dess famn

Ser den så klart
omfamnar den med nattens rundhet

Sträcker över den
till dig




Fri vers av soalf
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf