Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Vintertjärnen kallar Rådjurets Skugga på mig







Hinden är tyst, så är jag
och tjärnen är livblank
sönderbruten i längtan
stum men lysande
står jag beredd -

Natt, natt
sömnklädda kropp -
Vidga ditt tomrum
nu när rymden växer bort -






Fri vers av J-M
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-22 14:39



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Poetiskt fullträff
2018-02-27

  Kungskobran VIP
Poesi med klass
2018-02-27

    Sefarge VIP
Wow.
Utvidgande
Skalderader!
:}
2018-02-27

  Nanna X
underbar stämningspoesi!
2018-02-23

    Peter Söderqvist
Fantastiska rader som klär frågor i en narrlig naturidyll. Jag gillar "när rymden växer bort".
2018-02-23

    ej medlem längre
Lysande Landning
växer, IN
Fyller Fokus +
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M