Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte Nu!

Vaknar med smärta som vanligt
Rör långsamt på fötterna varligt
Vill springa runt och dansa
Vill leka runt och tramsa
Kommer benen bära idag?
Kommer jag kunna gå ett slag?
Tar mig ut i köket
Faktiskt på första försöket
En kopp kaffe hjälper
När atritens framfart stjälper
Efter lite om och men
Promenerar bland träden sen
För föga så sant
Att njuta av dalens djupa brant
I stundens nu uppleva det sköna
Förminskar smärtans sorg till skröna
Kom ihåg att stanna till
Och lyssna till bofinkens drill
För allt detta
Hjälper mig glömma smärta
Påminner mig att låta bli
Psoriasisens brinnande kli




Bunden vers (Rim) av Melomel
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 07:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppas du mår bättre än sist jag skrev
naturen är inte det bästa i dag
snövädret ruskar om själen
kram
2019-01-27

    ej medlem längre

naturen ger läkedom
för kropp och själ
den vill dig bara väl
livets hälsoskäl :)

Mycket fina rim
en varm kram om allt det onda

2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel